Услуги

Видеонаблюдение

„Тетбрюле 2“ ООД осъществява изграждането на съвременни системи за видеонаблюдение чрез високорезолюционни камери. Услугата включва предварителен оглед, оценка на риска на обекта, предложение за изграждане на видеонаблюдение или надграждане на съществуващо видеонаблюдение. За всеки обект се изгражда индивидуален проект с оглед спецификата на обекта и оценката на риска. Проектът за видеонаблюдение е съобразен с желанията и бюджета на всеки клиент. Системата за видеонаблюдение може да бъде интегрирана към мониторинг център на „Тетбрюле 2“ ООД или към мониторинг център на територията на обекта (за контрол на производствения процес). След установяването на системата за видеонаблюдение, системата се проверява за уязвимост.

Предимства на видеонаблюдение:

Видеосигналът постъпва в мониторинг центъра в реално време, което позволява на автопатрулите да реагират незабавно и улеснява издирвателните действия на правоохранителните органи.

Видеосигналът показва случващото се в обекта, което позволява на оператора да прецени степента на заплаха и според ситуацията да извести автопатрулите на „Тетбрюле 2“ ООД, полицията, пожарната, неотложна медицинска помощ.

24 часова информираност на клиента за актуалните събития в обекта.

Бързо и висококачествено изграждане на система за видеонаблюдение според спецификата на охранявания обект и нуждите на клиента.

Сигнално-охранителна техника

„Тетбрюле 2“ ООД предлага техническа охрана на над 2000 частни и търговски обекти в областите Ямбол, Сливен и Хасково. Високо квалифицираните технически екипи на дружеството осъществяват предварителен оглед на обекта, доставка и монтаж на сигнално-охранителна техника, интегриране и дефиниране на обекта към оперативен мониторинг център на „Тетбрюле 2“ ООД. Системата за мониторинг обработва GPRS, GSM и радийни сигнали и контролира, обработва и архивира всички получавани сигнали от обектите.

Дежурните оператори на „Тетбрюле 2“ ООД осигуряват денонощен мониторинг на инсталираните в обектите сигнално-охранителни системи, следят техническото им състояние, проследяват всички алармени сигнали, поддържат непрекъсната връзка с охранителите по всички обекти и автопатрулите с цел осигуряване на подкрепа от дежурен екип при необходимост. Реакция при алармени събития се осъществява от автопатрулни екипи. Дружеството разполага с 10 автопатрула, състоящи се от двама служителя и високопроходим автомобил.

Физическа охрана

„Тетбрюле 2“ ООД осъществява физическа невъоръжена охрана на множество производствени обекти, търговски вериги, селскостопански обекти, частни домове и физическа охрана на мероприятия в областите Ямбол, Хасково, Сливен.
За осъществяване на своята дейност, „Тетбрюле 2” ООД използва добре обучени, професионално подготвени, физически и психически здрави охранители, проверени според законодателството, с опит в областта на охраната и чисто съдебно минало. Всички охранители са преминали задължителни курсове за първоначално обучение по програма минимум, както и задължителни теоретични и практически курсове за повишаване на квалификацията. Дружеството осигурява Комендант, който организира физическата охрана, изготвя индивидуален план за охрана на всеки обект, извършва редовни проверки на работата на охранителите по обекти, следи обектовата документация. Обекти на физическа охрана са снабдени със паник бутони с цел осигуряване на подкрепа от автопатрул при необходимост.
„Тетбрюле 2“ ООД успешно съчетава физическа охрана с видеонаблюдение и/или техническа охрана за осъществяване на по-добър контрол на сигурността на обекта и намаляване на разходи по охрана от страна на Възложителя.

Concept of fire, water, water, warning, danger, building, fire, fire extinguisher
image-section-07-min.jpg
image-section-15-min.jpg
Imagery about fire, fire, danger, safety.

Пожароизвестяване

Пожароизвестителните системи са ефективен начин за ранно откриване на пожара, предотвратяване на имуществени щети и опазване на човешки животи. Техническите екипи на „Тетбрюле 2“ ООД проектират, доставят, монтират и поддържат системи за пожароизвестяване, предлагаме и интеграция към мониторинг център на „Тетбрюле 2“ ООД.

Изграждане на системи за контрол на достъпа

„Тетбрюле 2“ ООД предлага различни системи за управление на достъпа до входове и помещения от различно предназначение, транспортни портали, турникети, бариери, домофони и електронно заключване на входни врати за жилища, входове, офиси с чипове или карти.